KNVB wil Stam behouden voor Nederlands voetbal

jaap_stam

De KNVB gaat alles in het werk stellen om Jaap Stam te behouden als trainer voor het Nederlandse voetbal. Hierbij denkt de bond aan een individuele pilot die ook eerder is toegepast bij Clarence Seedorf omdat die in het buitenland verbleef.

Stam heeft eerder aangegeven dat hij er niets meer voor voelde om terug te keren in de schoolbanken en dat hij de cursus niet langer trok. Volgens technisch manager Jelle Goes van de KNVB is een pilot een oplossing maar betekent het niet dat Stam zomaar het papiertje zal ontvangen. ‘We onderzoeken de mogelijkheid hoe Jaap Stam de cursus individueel goed kan afronden. Deze formule hebben wij ook bij Clarence Seedorf toegepast omdat hij in het buitenland verbleef en dat willen we nu nationaal ook bekijken of dat kan, want ook wij willen Jaap graag behouden voor het Nederlandse voetbal’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

6 Comments

 1. nicks

  fijn voor stam! alleen wat voor een signaal geef je af aan jou spelers? doorzetters zijn er nodig jaap dus geef het goede voorbeeld zou ik zeggen!

  1. AFCAoostNL

   Geen signaal, snap stam wel stel je voor je hebt op het allerhoogste niveau gevoetbald bijna alles gewonnen in je carrière en dan gaan een paar nietszeggende namen in de voetballerij je vertellen hoe het zogenaamd niet moet….

   1. Velibor

    Ja dat is wel waar wat je zegt en maakt mij ook niet zoveel uit maar wij moeten toch ook rijbewijs halen om te kunnen rijden ook al ben je professor of zo dom als een koe? Bedoel das toch voor iedereen gelijk en waarom zou dat voor Jaap Stam anders moeten,alleen omdat ie goed gevoetbald heeft? Die gasten barsten van de poen en dan ook nog de banen wegpikken van wél gediplomeerde collega’s ? Aan de andere kant maak zo iemand dan TD oid net als eerder bv Ferguson bij Manchester united?

   2. Floris Stempel

    Het lijkt haast wel het echte leven… Even doorbijten Jaap. Een goede voetballer is niet automatisch een goede trainer. Effe diploma halen en daarna lekker je eigen programma volgen. Het is geen 6-jaars cursus ofzo.

 2. AFCA my World

  Vind het een moment van zwakte hoor,nog 1 jaar in de banken,kom op zeg je krijgt er wel wat voor terug in ieder geval het respect dat je het toch gedaan hebt,nee ik zie hierin geen echte doorbijter en vechter,jammer!

Comments are closed.