Moisander: ‘De kans bestaat dat ik gewoon bij Ajax blijf’

moisander

Niklas Moisander heeft een aflopend contract bij Ajax en is van plan om de komende winterstop een transfer te maken. Toch is de verdediger nog niet zeker van zijn zaak en moet er absoluut een club komen die Moisander bevalt, anders blijft de mandekker gewoon bij Ajax, zo liet Moisander weten na afloop van Ajax – APOEL.

‘Ik geniet nog elke dag dat ik met deze talentvolle groep mag spelen. Natuurlijk weet ik dat een een aflopend contract heb en de kans dat ik op de bank zit groot is als ik de verbintenis niet verleng of geen transfer maak in de winterstop. Toch moet het een club zijn die bij mij past, anders blijf ik gewoon bij Ajax’.

Bron: Nu Sport

Related posts

18 Comments

 1. aliajax

  Komt er wrschnlk achter dat er geen belangstelling is
  Maakte gister wel weer erg veel fouten

 2. JackattackAfca

  Donder nu maar gewoon op ook hoor. Presteert maanden al helemaal niks. Fout op fout. Gisteren ook weer, nog geen bal over 5 meter. Roepen dat het je laatste wedstrijd in Europa is voor Ajax en nu weer dit. Strik erom heen en uitzwaaien.

 3. PvL020

  Na ADO gaat hij weg en nu weer niet ?? Aub weg sturen, laat je niet piepelen FdB. En als we punten verspelen gaat hij zeker weer ?

 4. AFCA my World

  Helaas raak je hem alleen kwijt als je geld toegeeft,speelde gisteren weer dramatisch! Verdwijn gewoon naar Verweggistan ofzo! Er loopt meer talent rond,aub geen Denswil dan die geven we er gratis bij!

 5. pwborst

  Die jongen zit mentaal nu niet goed in elkaar en dat is al zo sinds de zomer door een eventuele transfer. Die jongen moet gewoon bijtekenen en in het hoofd rustig worden, dan komen de prestaties vanzelf!!!#stapjehogermisluktmoisander!

 6. Jari litmanen

  Voor een ervaren speler maakt hij nog te veel onnodige fouten. Is geen goed voorbeeld voor onze talenten.

 7. gerrykoos

  ik denk dat zijn motivatie er niet is en dat hij daarom zoveel domme amateur fouten maakt. Nee een nieuwe uitdaging voor hem en voor Ajax is beter, dus niet verlengen. En dan lopen we misschien een paar eurootjes mis maar dat is dan maar zo.

 8. Veltman

  Voor de duidelijkheid: Moisander heeft het niet over bijtekenen, hij bedoelt dat de kans aanwezig is dat hij dit seizoen nog bij Ajax blijft.
  Overigens ben ik het met de meeste hier eens dat het voor beide partijen beter zou zijn als hij optieft

 9. johnie stalker

  De kans dat jij bij Ajax blijft is net zo groot als dat heel vak410 overloopt naar de kakkerlakken, Moisander! Nul dus! Opzouten nu!!

 10. ajacied078

  moisander en denswil mogen wel naar dordt komen altijd beter dan wat er nu staat 🙂 en dan is ajax ervan af 🙂

 11. GrasveldT

  Waardeloos dit zeg. Ik ben dit gedoe rondom niklas nu wel echt een beetje beu aan het worden. Het feit dat hij z’n vertrek aankondigde was in mijn ogen alleen maar positief. Moisander is namelijk echt steeds slechter aan het worden.

  Het lijkt er op dat hij de druk van aanvoerder niet meer aankan ofzo. Waardoor hij heel erg onrustig aan de bal is.

  Creativiteit heeft hij sws nooit gehad, dus wat mij betreft is het tijd voor iemand uit de jeugd om door te stromen.

Comments are closed.