Amsterdam Arena krijgt er 294 zitplaatsen bij

1210ajax-apoel1

Ajax en de Amsterdam Arena gaan opnieuw uitbreiden. Nadat in 2013 de gracht aan de westzijde is verdwenen en plaats heeft gemaakt voor een tribune met ingebouwde dug-outs, is nu de oostzijde aan de beurt. Ook hier zal de gracht verdwijnen om plaats te maken voor een tribune die 294 extra zitplaatsen gaat opleveren. De geplande opleveringsdatum van de nieuwe tribune is enkele dagen voor de wedstrijd Ajax- FC Groningen, die op 16 januari 2015 gespeeld zal worden. De capaciteit van de Amsterdam Arena komt na de verbouwing uit op 53.346 zitplaatsen.

Bron: Ajax.nl

Related posts

26 Comments

    1. AFCAjwz

     Nee jij moet gewoon je muil houden, als jij niet kan zien dat dit mooie investeringen zijn in de toekomst, waarin Ajax weer op het allerhoogste niveau een rol van betekenis gaat spelen, dan ben je een alleen op korte termijn denkende idioot 😉

   1. Sewena13

    Jr43 voor jou zal ik mijn reactie even veranderen.
    Ja echt vet dat we er 294 zitplaatsen bij krijgen als ik in het stadion zit “sta” op mijn vaste plek heb ik altijd mensen naast me zitten en daarom vind ik het ook top.
    Loyal supporters from Amsterdam.
    Ajax heeft maar een kleine groep echte supporters!
    Wanneer we tegen Willem II spelen zitten ze er niet en tegen psv wel…
    Neem een voorbeeld aan Borrussia Dortmund.

    1. Holly

     Denk na man, zaterdagavond, de helft komt uit regio ver van Amsterdam, is logisch dat niet iedereen kan. Alleen zouden die op de kaartenmarkt hun kaart moeten aanbieden zodat mensen die wel kunnen een kans hebben om te gaan.

 1. Ajacied407

  Beter een kleine, dan geen uitbreiding! Persoonlijk vind ik de grachten echt niet mooi en vind ik dat deze gevuld moeten worden door zitplaatsen.

 2. Misterajax

  Waarom investeer je niet al je geld dat je nu hebt in een nieuw, mooi stadion? Ja ik weet het, het kost veel geld, maar persoonlijk vind ik de Amsterdam Arena niet het mooiste stadion en als je een nieuw stadion bouwt sluit het mooi aan bij de ambities van Ajax. De jeugd zal over 5 à 7 jaar helemaal zijn afgerond en doorgebroken en het stadion dan misschien ook. Het kan ook nog eens goed gecombineerd worden met een nieuw trainingscomplex.

  1. AFCA my World

   Sorry dat ik het moet zeggen,maar ben je wel goed bij je hoofd,je diep in de schulden steken in plaats van een stadion te kunnen huren en proberen er wat van te maken! Echt niet dus, laten we de sfeer maar maken en juichen voor ons Ajax!

 3. Levenslang4Ajax

  Als je een seizoenkaart hebt ben je in mijn ogen best een goede ( goed betalende) supporter. Ik wist alleen niet dat je alle wedstrijden verplicht bent te komen zoals een enkele hier doet voorkomen. Inderdaad de top wedstrijden wil ik niet missen maar soms denk ik wel eens dat iets anders mogelijk net iets leuker is dan naar de thuiswedstrijd tegen Dordrecht gaan bijvoorbeeld. De spelers geven ook niet altijd dezelfde inspanning en bij je schoonouders langs gaan is best leuk hoor (meer enerverend dan de eerste helft gisteren 🙂 )

  1. Holly

   Als wij niet kunnen gaat er altijd iemand anders op onze kaarten, prima. Lege plekken is zonde.

 4. kLASSE20

  Zou toch mooi zijn als ze door bleven bouwen tot de supporters aan het veld zaten net als in Engeland!!

Comments are closed.