El Ghazi verlengt officieel contract tot medio 2019

1109cambuur-ajax11

Ajax en Anwar El Ghazi hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2016, zo meldt Ajax via de officiële kanalen. De nieuwe en verbeterde verbintenis gaat met terugwerkende kracht in op 1 oktober 2014 en loopt tot en met 30 juni 2019.

El Ghazi debuteerde op 3 augustus 2014 in het eerste elftal in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal PEC Zwolle – Ajax (1-0). Tot nu toe speelde hij negentien officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, hij scoorde daarin zes doelpunten. ,,Een blijer persoon dan ik kan je nu niet vinden. Ik hoefde er zeker niet lang over na te denken. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Ajax, de club heeft veel vertrouwen in me en het publiek is fantastisch”, aldus El Ghazi op Ajax.nl.

,,Het is zaak deze kern bij elkaar te houden en als één team te groeien. We willen allemaal bij elkaar blijven en van daaruit presteren.” Eerder verlengden spelers als Davy Klaassen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman en Jasper Cillessen ook al hun contract bij Ajax.

Bron: Ajax.nl

Related posts

9 Comments

  1. Daviid

    Veel potentie die jongen. Gaat natuurlijk een mindere periode krijgen, maar wordt dan een goeie. Nu alleen het krachthonk nog in…

  2. Indojood

    Nou Kishna, neem hier een voorbeeld aan. Loos die pizzabakker, verleng en ga keihard werken. Dan komt het heus wel goed.

Comments are closed.