Jaap Stam zit niet graag in de schoolbank

jaap_stam

Jaap Stam ziet het niet meer zitten om lessen in de schoolbanken te volgen en is met de KNVB op zoek naar een andere vorm om de cursus Coach Betaald Voetbal tot een goed einde te brengen.

De klassikale lessen staan Jaap erg tegen en misschien is het mogelijk om de opleiding op individuele basis te volgen. De assistent-trainer van Jong Ajax is nog steeds van plan zijn trainersdiploma te halen.

De Telegraaf weet te melden dat Jaap bij verschillende clubs aan het werk zou kunnen maar door het ontbreken van het hoogste trainersdiploma, kon hij daar niet op ingaan. Jaap Stam zou zelfs opvolger van Frank de Boer kunnen worden mocht hij de juiste papieren hebben.

Mocht hij er met de KNVB niet uitkomen, dan weet Stam ook dat hij in bijvoorbeeld Schotland zijn hoogste diploma sneller en bovendien met minder klassikale bijeenkomsten kan halen. Dat Schotse diploma wordt door de KNVB erkend.

Bron: AD

Related posts

4 Comments

 1. Velibor

  Typisch KNVB (Nederlands) om van alles te eisen op papier maar zo’n vodje uit Schotland wel weer te accepteren als voldoende.

 2. AFCA my World

  Wat een gezeur het is nog maar 1 jaar,dus als je niet wil kan je heel gemakkelijk toch je diploma halen,kom op zeg een echte vent doet het nog wel,op deze manier wil ik je niet eens voor de groep hebben,slappe zak hoor! En ja er zal commentaar komen,maar dit is mijn mening!

  1. Ajacied407

   Als er een manier is om makkelijker aan een diploma te komen, is het toch ook prima?

Comments are closed.