Cillessen verlengt contract tot 2018

1109cambuur-ajax9

Jasper Cillessen heeft vandaag zijn contract bij Ajax met twee jaar verlengd. De doelman is nu tot de zomer van 2018 aan Ajax verbonden. Sinds vorig seizoen is Cillessen de vaste keeper van Ajax en het Nederlands Elftal. De doelman kwam in 2011 over van NEC naar Ajax.

Bron: De Telegraaf

Related posts

30 Comments

    1. LevenslangAjaxfan

     Nu zijn handtekening. Afspraken waren al gemaakt. Ook op deze app is dat aangegeven 🙂 app heeft dus geen slaapapneu.

 1. steddie eddie

  zo langzamerhand kijk ik met vertrouwen naar de toekomst en goeie ervaren mv erbij en je kunt gaan oogsten over 1 a 2 jaar

 2. AFCA my World

  Nu nog boilessen en Andersen bij tekenen,en we krijgen een redelijke ploeg voor de langere termijn,hopelijk gaat sjeune niet naar napoli of Sunderland dan kan je beter bij Ajax blijven!

   1. Anti sigi

    Als het gaat om penealtys stopen is hij slecht maar uitkomen is hij sterk in slechte ballen geeft ie ook vaak reddingen van ver is ie ook wel redelijk in

    1. Velibor

     Nou nog meer zen verdediging coachen en zen muil es aso lostrekken wanneer dat noodzakelijk is wanneer hij weer eens redding moet brengen om geklungel voor hem of is dat tegenwoordig ‘notdone’ geworden want ik zie alleen nog maar duimpjes en bedankjes als er wat misgaat in het veld?

Comments are closed.