Milik kan lachen om Pools spreekkoor ADO-fans

1130ado-ajax_milik

Tijdens de wedstrijd tegen Ajax klonk even een spreekkoor in het Pools waarin de naam van Arek Milik genoemd werd. Milik zelf was het ontgaan maar via Twitter vernam hij het alsnog. “Grappig om via Twitter te lezen dat er in Den Haag iets lelijks over mij werd gezongen. In het Pools nog wel,” twittert Milik inclusief smiley. “Of het waren maar een paar fans die zongen, of ze zijn niet zo goed bij stem. Ik heb er niks van meegekregen. Op het veld focus ik me ook alleen op het spel.”

De supporters van ADO Den Haag onderhouden vriendschappen met Legia Warschau en Juventus. In de twaalfde minuut van ADO – Ajax klonk door het hele stadion applaus. De fans van ADO uitten via deze weg hun steun voor de aanhang van Legia. Twee Legia-supporters verloren op de terugweg van de Europa Leaguewedstrijd tegen SC Lokeren (1-0) het leven bij een ernstig auto-ongeluk. Drie andere fans vechten sinds het ongeval van zaterdag voor hun leven.

Milik weerlegde de spreekkoren overigens met een mooi gebaar: “Het doet er niet zo veel toe wie wat naar me roept namens welke club, ik wil mijn steun betuigen aan de families en vrienden van de Legia-supporters die zijn overleden. Ik hoorde dat diverse fans nog steeds vechten voor hun leven. Ik hoop dat ze het redden en in leven blijven. Ik duim voor jullie en hoop dat jullie deze wedstrijd weten te winnen,” aldus Milik.

Related posts

11 Comments

 1. Daandinho

  Een wijs man zei ooit: ‘Van zij die niets te zeggen hebben zijn zij die zwijgen ’t aangenaamst’

 2. kLASSE20

  Hoezo hebben ADO fans banden met legia fans en Juventus fans is dit iets uit t verleden ofzo ik wist dit niet

  1. gianni_ajax

   Nu al blij met een speler die in 8(halve) wedstrijden 6 keer heeft weten te scoren en, in een wedstrijd waar hij niet scoort een assist geeft.
   Wel naar het totaal plaatje kijken

 3. Velibor

  Ben blij dat hij Sigi vervangt want milik speelt tenminste als een ajaxspits ook al scoort ie niet dan toch nog belangrijk voorin

Comments are closed.