De Boer: ‘Vertrek Schöne in winterstop niet wenselijk’

1018twente-ajax9

Ajax wil in de winterstop praten over transfers van Niklas Moisander en Kolbeinn Sigthorsson en als het aan trainer Frank de Boer ligt blijft het daar ook bij. Napoli zou interesse hebben in Lasse Schöne en zou een winterse transfer willen forceren, maar de club uit Italie moet wachten. ‘Wij gaan heel graag door met Lasse Schöne en hebben dat ook duidelijk aangegeven. In principe gaat hij deze winter niet weg, al weet je dat natuurlijk nooit helemaal zeker’, aldus De Boer.

Bron: De Telegraaf

Related posts

24 Comments

     1. LevenslangAjaxfan

      Lasse heeft vanaf begin gezegd dat hij later een beslissing neemt. Dus Ajax kan zoveel willen, het is toch echt de speler die het tijdstip aangeeft. Ook al schuift Ajax hem drie contracten onder zijn neus, zolang de speler niet tekent is er niks en dat is de club niet aan te rekenen.

  1. Ajaxwestsidelove

   nee.. lasse MOET blijven.. die heb ie echt nodig geloof me.. na dit seizoen ok.. maar niet in januari al..

 1. Vakje129

  Marc als jij nou met wat minder doet en Schöne een mooie contact aanbieding geef dan blijft hij zekers, dan is iedereen blij bij Ajax.

 2. LevenslangAjaxfan

  En zo is Marc weer van held naar dombo bij diverse supporters. Niets zo veranderlijk als een supporter :-))

  1. gerrykoos

   supporters moeten niet met alle winden mee waaien en praten wanneer het zo uitkomt. Spreek eens wat meer vertrouwen uit over mensen zoals Overmars, met een groot Ajax-hart.
   Schone wil op zijn leeftijd nog 1 stap maken, kun je niet tegenhouden, maar dan wel pas in de zomer. Al hoewel ik graag zie dat hij blijft en zijn carrière beëindigd bij dit mooie Ajax.

 3. jeroen81

  die jongen wil zelf wat anders en heeft niks gekost dus als die jongen wil gaan helaas voor ons maar die jongen heeft een volgende stap wel verdiend we hebben veel aan hem te danken gehad we zijn em inderdaad hard nodig maar als ie wil gaan had ik em laten gaan

 4. Ajax1958

  Indruk wordt/is gewekt dat Ajax laks reageert met contrakt verlenging, maar wat is er waar?

 5. Iceman

  Zoals Al eerder gemeld wacht Ajax weer veels te lang en dan is z’on speler weg en zitten ze met gebakken peren sukkels wat een beleid kunnen hun eigen spelers niet langer aan hun binden altijd maar wachten en….

  1. LevenslangAjaxfan

   Hallo, wake up. Ajax wacht op Sjeune en niet andersom. Contract ligt klaar. Al weken

 6. kLASSE20

  Alleen moisander en siggi de deur uit verder alleen inkopen en dan proberen een tijd vast te houden

Comments are closed.