Blessure Boilesen ziet er slecht uit

1125psg-ajax_boilesen

Nicolai Boilesen heeft in de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain een op het oog zeer zware knie-blessure opgelopen. De Deen moest na negen minuten het veld verlaten na een charge van Gregory van der Wiel. Op het eerste oog gaat men uit van schade aan de kniebanden en het ziet er slecht uit. Morgen zal Boilesen in Amsterdam worden onderzocht en zal blijken hoe ernstig de blessure zal zijn.

Related posts

12 Comments

   1. ajax10

    denk niet dat hij z’n been expres omhoog deed. Hij gleed in een sliding en wij zien het op TV in de slowmotion : het zag er wel akelig uit hoor !!!
    Kan/ doet, de #UEFAMAFFIA eigenlijk ook op basis van tv beelden nog naderhand bestraffen? ? Dat weet ik nl niet, en/of heb dat nooit zo meegekregen …. Hoop dat het niet zo ernstig is als dat het er naar uitzag. Sterke Nicolai!!!

 1. afca33

  het is niet alleen vd wiel zen schuld, als die paas die boilessen kreeg ingespeeld niet zo zacht was. hoefde vd wiel die sliding ook niet te maken

  1. f-side64

   dat is het wel afca 33 je kan hem ook op een andere manier de bal afpakken dan met een gerichte overtreding

Comments are closed.