Schöne: ‘Ik verwacht dinsdag te kunnen spelen’

Lasse Schöne kreeg tegen Heerenveen opnieuw last van zijn knie. Toch verwacht dat hij dinsdag dat hij uit kan komen tegen Paris Saint-Germain. “Tijdens de pauze had ik hetzelfde gevoel als in de afgelopen weken. Dus we spraken af dat ik het moest zeggen als de klachten zouden aanhouden. Uit voorzorg ben ik gewisseld. Het lijkt niet zo erg dus ik denk dat ik tegen PSG kan spelen”, zo laat de Deen weten in De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf

Related posts

13 Comments

  1. Anti sigi

   Ja klopt maar de laatste paar keer scoot ie ook maar een klein beetje over haha van rhijn kan het ook wel hoor vind ik

  1. DanielenRico

   Wat is nou belangrijker competitie of de Champions League? Ik ga voor de Champions League.

   1. AFCA my World

    Dit x ga ik voor de competitie,omdat we al uit de CL liggen en ons beter kunnen richten op de competitie om volgend jaar weer mee te mogen doen,dat is realiteit!

   2. gianni_ajax

    Een champions league waar je al bent uitgeschakeld of eredivisie waar je nog volop meedoet voor ’t kampioenschap, geef mij dan maar de eredivisie

  1. AFCA my World

   Logisch hij heeft rust nodig,alleen vind hij zelf van niet dan kan hij zich in de kijker spelen van grotere clubs om nog 1 klapper te maken voor zijn loopbaan voorbij is,zelf zou ik zeggen Marc een groter salaris en vastleggen voor een paar jaar,maar Marc kennende laten ze hem gratis weglopen!

Comments are closed.