‘Ödegaard kan voor vijf jaar tekenen bij Real Madrid’

Ajax leek lang goede papieren te hebben om het Noorse talent Martin Ödegaard binnen te halen maar het lijkt erop dat Ajax achter het net zal vissen. Real Madrid heeft namelijk een vijfjarig contract klaarliggen voor de speler. Ödegaard zou nog een bezoek brengen aan Ajax maar het ligt niet voor de hand dat dat bezoek er nog van gaat komen. 

Bron: De Telegraaf

Related posts

35 Comments

  1. marvinww

   ongelofelijk dat je als jongen van 15 voor zulke topclubs kiest je moet rustige stappen maken en die vader denkt alleen maar ”ik heb dalijk een mooi huis mooie auto” topleven als je naar zulke clubs gaat is het niveau te hoog om zo een grote stap te maken echt ongelofelijk!!

  2. timkloppers

   die zien we nooit meer terug. 15 jaar oud en in de beloften komen van een koopclub waar jeugd niet in de basis komt. jammer. te bedenken dat raul en cassillas volgens mij de enige eigen jeugdspelers zijn die in het eerste zijn gekomen.

 1. 1993

  Die pa van hem en de bondscoach van noorwegen hebben ook liever dat die voor ajax kiest zodat die nog betere stappen kan maken ipv voor het geld gaan en nooit debuteren in het 1e

 2. neslopu

  Er is nog niks getekend. Persoonlijk ben ik van mening dat het beter is dat kinderen niet zo jong worden verkocht. 17/18 is een betere leeftijd!! Hebben ze iig een school afgerond!! Maar als moeder zijnde zal mn beschermende kant wel spreken nu..:P

  1. SteffanAFCA

   Ik denk dat het niet echt nodig is om je school af te maken als je naar Real Madrid gaat, dan ben je al binnen

   1. neslopu

    Tja als je rest van je leven wil bankzitten bij real dan ben je binnen!! Denk niet dat iemand daarvoor voetballer wordt!! Weinig kans van slagen!!! Diploma op zak hebben is altijd goed.

    1. Anti sigi

     Haha ja op je 15 e is salaris vast niet heel hoog en na 5jaar bij real spelen word hij daarna gwn van de club getrapt en is ie nergens meer hoe dom is dat kind

     1. Velibor

      Nee maar in die vijf jr verdiend ie waarschijnlijk net zoveel en denk nog meer dan wij ons hele werkgever en dan nog is hij pas twintig dus kan hij altijd nog ergens anders terecht en laten we eerlijk zijn wanneer komt ie bij ons dan in het eerste? Dus wat is het verschil en als je niet oppast dan word je ook nog verhuurd aan Cambuur oid.

     2. neslopu

      Is ook aan de ouders on een goede beslissing te nemen… Blijf erbij eerst school dan voetbal!!!

 3. Bastoflex

  Een 5 jarig contract die hem naar Real Madrid moet lokken, zegt veel over het onderscheidend vermogen van die club. Mocht hij daarvoor kiezen dan ben ik blij dat hij niet naar Ajax komt.

 4. Emilio4Ajax

  Spekulatie, alleen maar spekulatie… Hij heeft nog niet getekend, en zolang er nog niet getekend is gaat ie niet naar Real…;))

 5. Emilio4Ajax

  nou bedankt jongens….ben al bijna 25 jaar weg uit Nederland….Engeland, Spanje en Zweden…;)

 6. Emilio4Ajax

  In de VG staat die er geweest is, maar dat pa niet reageerd of die een kontrakt aangeboden gekregen heeft of niet. verder veel ongeloof bij de belofte dat ie ook de garantie op een vaste plaats in het eerste heeft gekregen. Pa reageerd niet, geen kommentaar, maar zegt wel dat de grote kommotie rond zijn zoon kan leiden tot het instellen van alle andere bezoeken aan andere clubs. Martin is een beetje moe van alle commotie rond zijn persoontje…;))

 7. Emilio4Ajax

  Ajax heeft nu 36% van de stemmen en Real Madrid maar 18%… de rest volgt daarachter…;)

 8. Emilio4Ajax

  in de Aftenposten staat ook een deel. De Ødegaards hebben een kontrakt meegekregen bij hun bezoek, van 3weken geleden, aan Madrid. Martin wordt 17 december 16 en dan geldt het kontrakt. Valentijn Driessen, Telegraaf, en Dennis Jansen, AD, pleiten beide voor een komst van Ødegaard naar Ajax. Volgens John Carew is het beste voor Martin om bij Real te tekenen, maar eerst 1-2 jaar in Noorwegen blijven of naar Ajax gaan.

 9. Emilio4Ajax

  Opmekelijke reaktie van pa Ødegaard die zegt dat er niets in Januari gaat gebeuren, maar dat die zn schooljaar eerst in Noorwegen moet afmaken als ie besluit om naar het buitenland te gaan…;))

 10. Emilio4Ajax

  Reactie van spaanse kranten zeggen dat het onverstandig is van Martin Ødegaard om direkt van de noorse competitie naar het met sterren gevulde RealMadrid te gaan… 😉

 11. Escorpion

  Kan me van vroeger nog ene Freddy Adu herinneren. Zou in potentie beter zijn dan Pele (niet die glimworm uit de Kuip). Heeft een Paar verkeerde keuzes gemaakt en heeft z’n carrière daarmee vernaggeld. Veel gelijkenissen met deze jongen als hij inderdaad voor Real gaat kiezen

 12. HPvanOs

  Moet tie gewoon lekker doen, lekker in Real Madrid 38 gaan spelen en op 25-jarige leeftijd een Kerr worden verhuurd aan 3-hoog achter-bal-op-het-dak. Suc6 sukkel!

 13. kLASSE20

  Stom… Ondanks dat real de beste Spaanse club is en misschien wel de beste club ter wereld liggen er voor hem meer kansen in de opleiding bij Ajax en heb ie hier genoeg Denen om zich heen waardoor hij zich makkelijk zou kunnen aanpassen

 14. En Un Momento Dado

  Ach, graag of niet naar Ajax! Ga maar lekker je zakken vullen en je familie rijk maken. Financial Fairplay… anmehoela!

Comments are closed.