‘Real Madrid doet eerste bod op Ödegaard’

Volgens het Spaanse Marca heeft Real Madrid een bod uitgebracht op Martin Ödegaard. Het talent uit Noorwegen staat al maanden in de belangstelling van diverse topclubs waaronder Ajax. Wim Jonk bracht onlangs een bezoek aan Ödegaard  en de speler zal binnenkort ook Ajax bezoeken in zijn trip langs geïnteresseerde clubs. De vader van Ödegaard wil niet reageren op de geruchten. ‘Na het seizoen maken wij een trip langs alle clubs die interesse hebben en ook bij Ajax zijn wij uitgenodigd. Voorlopig wordt er heel veel gepraat in de media maar het meeste is gelul. Ik laat mij dan ook wijselijk niet uit over Real’, aldus Hans Erik Ödegaard.

Bron: Marca

Klik hier voor alle eerdere berichtgeving over Martin Odegaard

Related posts

18 Comments

 1. Iceman

  Joh teken lekker bij Real Madrid en laat Ajax met rust. Want als men tegenwoordig een beetje kan voetballen dan gaan ze gelijk naar het buitenland

 2. Valentino

  Ben benieuwd of deze jongen verstand heeft. Gaat hij voor zijn sportieve carierre of toch voor het geld maar dan lekker pp de bank/tribune.

  1. Veltman

   Uiteindelijk is kiezen voor de sportieve carriere financieel ook veel interessanter, van de meeste talenten die niet aan spelen toe komen hoor je niks meer!

   1. AFCA my World

    Naar mijn mening is hij intelligent genoeg om de juiste keuze te maken,en verwacht dat het Liverpool word,mocht het dat niet worden is Ajax een grote kanshebber!

 3. KBouter

  Wat belangrijk is…kan zijn vader de verleiding (geld) aan wat de topclubs ook de vader beloven?

 4. Emilio4Ajax

  In eerdere reakties heb ik al laten blijken wat ik van Ødeaard vindt en wat hij moet doen. Ik denk dan ook nog steeds dat Ajax een grote kans heeft om hem binnen te halen. Ødegaard heeft namelijk een klein doch niet weg te cijferen probleem en dat is dat die al als 15 jarige in het nationale elftal van Noorwegen heeft gespeeld. Dit betekend dat ie een club moet kiezen waar ie zich, a kan ontwikkelen en b iedere week kan spelen op het hoogst denkbare niveau… Bij Ajax is dit heel goed, zelfs beter dan in andere europese clubs, mogelijk… ;))

 5. Emilio4Ajax

  Mischien niet helemaal on topic, maar Ødegaards leeftijd kan een ander probleem met zich meebrengen. Ajax is altijd voorzichtig geweest in het “brengen” van z’n tallenten. Voor sommigen te voorzichtig, maar om op zo’n jonge leefijd al zo veel te spelen kan tot overexponering leiden en daar heeft de voetbalwereld en Ødegaard zelf ook niets aan. Stapje voor stapje is het beste voor deze jongen anders ben ik bang dat het gauw afgelopen kan zijn…;))

 6. Anti sigi

  Tja mag hopen dat deze jongen hersens heeft en kiest voor ajax voor zn ontwikkeling beter pas dan kan hij uitgroeien en gaat hij later bij grote clubs en top salaris krijgen maar je moet toch ergens beginnen en niet te groote stappen maken

 7. Kevke87

  hoe je het ook wend of keert. het eerst elftal van zijn huidige club en zelfs het nationale elftal van noorwegen zijn toch van een ander niveau dan bv Ajax. daarom denk ik dat de eredivisie voor hem een perfect opstapje zal zijn opweg naar een hele mooie carriere. (alhoewel Noorwegen wel tegen bv een Spanje of Duitsland zou kunnen spelen)

Comments are closed.