Frank de Boer zal Milik vaker inzetten

Kolbeinn Sigthorsson had rust nodig na een drukke periode en Arek Milik (20) blijkt een zeer effectieve vervanger te zijn.

Na afloop van de wedstrijd tegen Cambuur (2-4) liet Frank de Boer doorschemeren dat Milik de komende tijd vaker ingezet gaat worden. “Het is een mogelijkheid dat Milik nu een aantal wedstrijden achter elkaar gaat spelen. Ik ben blij dat ik in een positie ben dat ik keuzes kan en mag maken” meldt de Telegraaf.

Ook directeur voetbalzaken Marc Overmars is hiermee in zijn nopjes want de ontwikkeling van Milik is enorm. Overmars is, bovenop de optie tot koop, al een schriftelijk meerjarig contract  overeengekomen. Waarschijnlijk  zal dit contract tot de zomer van 2018 lopen.

Dat Milik genomineerd is voor de Golden Boy-verkiezing bevestigd dat Ajax een prima speler aan de haak heeft geslagen. De lezers van Ajaxfanzone.nl wisten dit natuurlijk al weken.

Bron:Telegraaf

Related posts

30 Comments

 1. 020 king of 010

  Goedemorgen Frank , wat ben jij laat wakker geworden zeg .! Sigi al bij het grofvuil gedumpt??

  1. timkloppers

   daarbij kijkend hoe zivkovic zich in de jupiler league ontwikkelt. kunnen we dan zivkovic op de bank zetten en siggi naar jong ajax sturen.

  2. ollie90

   Millik doet het erg goed als hij speel en ontwikkelt zich stormachtig hij is nog maar net 20, wij hebben de nieuwe lewandoski in huis. Alleen moeten we als ajax supporters niet zo negatief zijn naar Sigi want hij is ook gewoon belangrijk geweest in grote wedstrijden in de eredivisie verder is hij gewoon een hardwerkende speler. Maar alleen geen goals..

    1. Velibor

     Beter beter,Millik past gewoon beter bij dit elftal op dit moment en nu Sigi gewoon gebruiken als breekijzer voor als het nodig is,niks mis mee toch want het zijn profs,niet meer en niet minder.

  3. EvdB

   Pff begon me echt af te vragen of er echt war met Frank aan de hand was.
   Nooit meer opstellen die houten Klaas uit IJsland.
   Enkeltje bestellen en nooit meer terugkomen

 2. AFCAoostNL

  Als z’n rechterbeen ook zo goed wordt als z’n linker hebben we een echte topper in huis!!

 3. PvL020

  FdB zal nooit zeggen dat de supporters gelijk hebben en hij een foutje heeft gemaakt. Maar door subtiel dit te melden dat Sigi rust nodig heeft en Milik meerdere wedstrijden achter elkaar gaat spelen, geeft hij het in mijn ogen een beetje toe. Want wat als Milik blijft scoren, krijgt Sigi dan heel lang rust? Dan kan je er zeker niet meer omheen

  1. -THE BULLDOG-

   Nu jij nog met je iendelijk 😉
   Daar komt bij dat ik anti sigi belachelijk van je vind.
   Laat duidelijk zijn dat ik voorstander ben van Milik in de basis, maar vergeet niet die belangrijke doelpunten van Sigi vorig seizoen tegen Feijenoord en Psv bijv.
   Sigi is nu helemaal uit vorm, maar anti sigi gaat te ver. Je bent toch Ajax supporter??

 4. Juge

  Frank en de technische staf wisten dit ook allang, maar Sigthorsson moet nog verkocht worden…

 5. godenzonen

  hopeljjk mag ik van mijn klanten ook bij het grof vuil als ik een paar weken slechter presteer….

 6. brabo_ajacied

  Het is niet zo dat “De Boer nu pas wakker is”. De Boer geeft zijn spelers gewoon vertrouwen. En spelers mogen ook een paar wedstrijden slecht spelen. Dat was vorig jaar ook zo met Vermeer en nu met Sigthorsson. Zoiets heet beleid en continuïteit, en dat is beter dan naar het korte termijn geheugen van de gemiddelde supporter te luisteren.

  1. JesusCruiff

   Had hier drie duimpjes bij willen zetten! FdB zag o.a. op de trainingen siggi ook vooruitgang boeken dus baseerde daar ook zijn vertrouwen in die jongen op. Mijn voorkeur gaat ook op zeker uit naar Milik, want die gozer word eindelijk weer een Ajax spits die we zo lang misten! De Boer is ook om hoor, uiteindelijk vind ik m meestal heel realistisch.

Comments are closed.