‘Oar heeft wel oren voor overstap naar Ajax’

Tommy Oar werd onlangs in verband gebracht met Ajax. De Australisch international van FC Utrecht kan zijn contract in de Galgenwaard verlengen maar voelt zelf wel voor een stap hogerop, zo meldt Oar aan Fox Sports.

‘Veel jongens die bij FC Utrecht hebben gespeeld spelen nu in de Champions League of Europa League en dat is iets wat ik ook zou willen. Op dit moment ben ik in gesprek met Utrecht en ik weet ook dat er geregeld scouts uit het buitenland op de tribune zitten, maar er is nog niets besloten. Ik hoop op iets en we zullen zien wat de komende maanden gaat brengen’.

Bron: Goal.com

Related posts

16 Comments

 1. S4ndrr

  Asjeblieft niet weer zo’n speler. Ja hij speelt lekker bij Utrecht, ja hij is in vorm! Maar hij speelt er al een tijdje en pas dit seizoen in vorm. Een groot risico voor de zoveelste flop! Aub doe het niet en zoek een echte versterking. Iemand die het team over een dood punt kan trekken!

 2. En Un Momento Dado

  De middelmaat is inmiddels tot religie verheven bij Ajax. Maar hij kost niks, dus hij past natuurlijk weer prima bij Ajax. Wanneer gaan ze nou eens begrijpen dat garbage in gelijk staat aan garbage out?

 3. creutz1977

  maar natuurlijk.. als het niks kost dat ik het goed genoeg voor Overmars.. durf euro’s uit te geven of haal dan niks maar stop is met die B spelers aan te trekken omdat ze lekker goedkoop zijn

 4. jacq64

  Je kan zeggen van Oar wat je wilt maar als hij aan de bal is denkt hij maar aan één ding: zo snel mogelijk naar voren.

 5. Jari1995

  Deze jongen gaat ook te kort komen. Is hij echt zo opvallend bij Utrecht dan? Waarschijnlijk gaat hij gewoon naar die kakkerlakken in 010, daar gaan al onze geinteresseerden heen die uiteindelijk niet goed genoeg worden verklaart. Mazzol.

 6. Anti sigi

  Poep speler dit ajax heeft kwalitijd en snelheid spelers nodig niet van die spelers die lui over het veld lopen

Comments are closed.