Arek Milik: De man van 3 miljoen

Ajax is bijzonder onder de indruk van de Arek Milik en wil zo’n 2,8 miljoen neertellen voor Duitse huurling van Poolse komaf.

De Telegraaf weet te melden dat hoewel Kolbeinn Sigthorsson nog steeds prima ballerina is, Arek steeds meer aan de stoelpoten zaagt van de IJslander. Milik is gehuurd van Bayer Leverkusen voor een looptijd van een seizoen, tot en met 30 juni 2015 en in de overeenkomst is een optie tot koop opgenomen. De vraag is of de Duitsers hem nog terug willen zien. Aan de Amsterdammers zal het niet liggen want hij heeft inmiddels al elf maal voor Ajax gescoord.

Bron: Telegraaf

Related posts

18 Comments

  1. Velibor

   Gewoon doen , krijg je volgens mij altijd terug en nog een beetje meer ook waarschijnlijk tzt.

 1. f-side64

  als m.overmars dit laat schieten moet er 1 goed onderzoek komen naar zijn functioneren als directeur voetbalzaken hij is nual 3 klasse beter dan die o zo trage ijskast genaamd k.sigthorson.

 2. AFCAoostNL

  In hoeverre willen ze hem wel terug bij Bayern leverkusen als hij er straks 25 of meer inschiet in een seizoen?

  1. Ajaciednmr1

   Bayer leverkussen kan t nie meee tegenhouden, wnr ajax m voor 2,8 wil gaat ie ook naar ajax

 3. bezemsteel

  Er stond een paar dagen geleden hier toch een bericht dat ajax hierover het laatste woord zou hebben? Dat ze hem sowieso kunnen kopen voor die 2,8 miljoen ookal zou Leverkusen er meer voor zou willen?

 4. Veltman

  Klopt niks van dit bericht.
  Bayer Leverkusen heeft niks meer te zeggen over de gang van zaken, want dat is wat een optie tot koop inhoudt: Als Ajax 2,8 miljoen neerlegt, MOET Leverkusen dit accepteren.
  De enige die nog roet in het eten kan gooien is Milik zelf, als Leverkusen bijvoorbeeld aangeeft dat hij volgend seizoen een basisplek gaat krijgen, dan kan Milik besluiten om terug te gaan.

Comments are closed.