De Boer: ‘We moeten ze bij de strot grijpen’

Frank de Boer laat op zijn wekelijkse persconferentie weten dat hij verwacht dat Ajax zich zaterdagavond gaat revancheren voor de afgelopen wedstrijden. De Boer hoopt dat Ajax het nu ook eens laat zien met goed veldspel.

‘Het is nu heel simpel. Wij moeten uit de komende drie wedstrijden negen punten halen en Go Ahead Eagles is de eerste in dat rijtje. Wij weten dat zij een strijdbaar team hebben en dat is onder meer de verdienste van trainer Foeke Booy. Ik eis dat wij die strijdlust ook tonen en dan zal onze kwaliteit de doorslag geven. We moeten ze vanaf minuut één bij de strot grijpen’, aldus De Boer. Na de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles speelt Ajax op zaterdag 1 november thuis tegen FC Dordrecht en op zondag 9 november een uitwedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden.

Bron: Goal.com

 

Related posts

4 Comments

  1. SteffanAFCA

    Hij zegt alleen dat ze geen vechtersinstelling hebben en dat is gewoon zo.. allemaal kleine dunne ventjes die nauwelijks inzet tonen.. Mag best wat van gezegd worden.

  2. Bierdop

    Ik mis gewoon power op het middenveld, zoals een speler als viera, pogba Touré iemand die groter is dan 1 meter 30 die af en roe een beuk kan uitdelen en een goeie pass heeft 🙂

  3. lezerGP

    Dat je je nu als Ajax al druk moet gaan maken om tegenstanders als Ko hèt, Dordrecht en Cambuur… Jezus….

Comments are closed.