Keizer spuwt gal over vleugelaanvallers Ajax

Piet Keizer is absoluut niet te spreken over de vleugelaanvallers van Ajax. De linksbuiten van weleer laat tegenover Elf Voetbal weten dat hij zich wekelijks ergert aan de spelers. 

‘Lasse Schöne is typisch een voorbeeld van hoe het niet moet. Telkens maakt hij vier stappen waar hij het ook in twee kan doen. Lasse is een slome speler en alleen zijn individuele kwaliteiten redden hem op dit moment. Datzelfde geldt voor Fischer en Kishna. Ze wachten en wachten maar en houden de bal vast en uiteindelijk spelen ze de bal terug. Natuurlijk lukt het af en toe om een actie te maken en dan staat het publiek te juichen maar die beseffen zich niet dat dat er standaard in moet zitten en niet na vier keer terugspelen’.

‘Het mooiste voorbeeld is Ricardo Kishna. Bestempeld als het grote talent  van Ajax en na een paar wedstrijden roept die knul al dat hij de beste van de wereld wil worden. Nobel streven maar ontzettend dom van zijn begeleiding dat ze hem dit hebben laten roepen in de media, want zulke uitspraken kunnen je lang achtervolgen en tegen je gaan werken’.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

3 Comments

  1. godenzonen

    laat er maar eens wat mooie voorzetten komen vanaf de zijkant. dat willen wij toch allemaal zien? dan komt die sigthorson misschien ook vaker aan scoren toe. denk ik.

  2. Jari1995

    Ik begrijp Piet heel goed. Alleen de achterlijn halen en een voorzet geven met zo’n spits die we nu in de basis hebben staan.. dat is ook onbegonnen werk denk ik.

Comments are closed.