Jeugd: A1, A2 en B1 winnen allen duels

De A1 van Ajax heeft zaterdagmiddag een ruime overwinning geboekt op Brabant United. In Stadion De Vliert in Den Bosch werd het 0-4. Bij rust stond het al 0-2. Ashraf El Mahdioui, Adham El Idrissi (2x) en Pelle Clement maakten de goals. Door deze overwinning houdt Ajax aansluiting bij de koplopers. AZ staat bovenaan in de A-junioren Eredivisie met 17 punten uit 7 duels. Ajax A1 heeft drie punten minder.

Opstelling Ajax A1: Stan van Bladeren; Damil Dankerlui, Terry Lartey Sanniez, Leon Bergsma, Mauro Savastano; Melvin Vissers (70. Abdelhak Nouri), Ashraf El Mahdioui (Shaquill Sno) , Vaclav Cerny (46. Ezra Walian); Pelle Clement, Adham El Idrissi, Vince Gino Dekker.

De A2 van Ajax won in Doetinchem zijn competitieduel met 1-2 van de A1 van De Graafschap. De B1 speelde voor de beker en versloeg ADO Den Haag onder16 op eigen veld met maar liefst 1-6. De C1 en de D1 speelden geen competitie of bekerduel.

Related posts