‘Jansma verwacht zomers vertrek De Boer’

Kees Jansma loopt al heel wat jaren mee in de voetballerij en sinds kort is Jansma ook weer te zien in een eigen tv programma ‘De tafel van Kees’ op de vroege zondagmorgen. Het Ajax tijdschrift 1900, vanaf vrijdag verkrijgbaar, had een interview met Jansma en hebben daarin een stelling geplaatst. ‘Is dit het laatste jaar van Frank de Boer bij Ajax’.

Kees Jansma is overtuigd dat de coach in de zomer van 2015 Ajax zal verlaten en op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Afgelopen zomer was er interesse maar hield De Boer de boot nog af. ‘Ik verwacht dat Frank komende zomer wel toehapt want er zal ongetwijfeld weer interesse worden getoond in hem. Mijn gevoel zegt dat hij dan wel vertrekt’. aldus Jansma.

Ook legde het tijdschrift de stelling voor aan Foppe de Haan en die denkt dat het niet zo’n vaart zal lopen met het vertrek. ‘Frank zal opnieuw willen werken bij een club met dezelfde visie als Ajax. Hij gaat echt niet naar clubs die met vele miljoenen spelers halen en dat dan de beleidsbepalers over zijn schouders meekijken of hij ze wel goed gebruikt, dat past absoluut niet in zijn manier van werken’.

Bron: 1900Magazine

Related posts