Lukoki hoopt tegen Ajax te kunnen spelen

Jody Lukoki hoopt tegen zijn oude club te strijden. Een knieblessure en een buikgriep spelen hem nog parten.

Volgens de trainer van PEC zal Lukoki op zijn vroegst donderdag weer kunnen mee trainen. Of dat genoeg is om klaar te zijn voor de wedstrijd tegen Ajax valt te bezien.

‘Hopelijk gaat het daarna zo voorspoedig dat hij zondag inzetbaar is, al is de kans groot dat een plek op de bank het maximale is. Niet alleen is het voor Jody zelf een speciale wedstrijd, wij kunnen hem ook goed gebruiken. Met zijn diepgang en snelheid is hij een wapen.’ weet trainer Jans te vertellen.

Voetbal International meldt verder dat de vorige twee ontmoetingen met Ajax de KNVB-beker en de Johan Cruijff Schaal voor PEC opleverden. PEC, Ajax en psv delen nu de koppositie dus winst is voor deze ploegen belangrijk.

‘Het zal toch niet dat Ajax drie keer achter elkaar van PEC Zwolle verliest? Ajax in eigen huis is in mijn ogen nog wel gewoon favoriet tegen ons. Maar de vorige twee keer wisten we een manier te vinden om ze te verslaan, wij buigen ons nu over een aanpak om dat een derde keer te doen. Eén ding staat vast: wij gaan met vertrouwen naar Amsterdam.’ aldus Jans.

 

Related posts