Sigthorsson: ‘El Ghazi leidde mij af bij penalty’

Kolbeinn Sigthorsson scoorde afgelopen zaterdagavond drie keer tegen NAC in Breda maar dat hadden er eigenlijk zeker vier moeten zijn. De spits schoot een penalty hoog over. Naar eigen zeggen werd hij door ploeggenoot Anwar El Ghazi afgeleid bij het nemen van de penalty.

“Anwar kwam nog even naar me toe en maakte het wat lastiger,” aldus Sigthorsson tegenover De Telegraaf. “Hij vroeg me in welke hoek ik zou schieten. Dan wist hij dat voor een eventuele rebound. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Anwar wilde de strafschop ook nemen, maar ik stond bovenaan de lijst.”

“Als je met een strafschop bezig bent, moet je je daar op focussen. De volgende keer als hij hem neemt, zal ik hem ook even vragen waar hij gaat schieten,” zo besluit de spits lachend.

Related posts