Hahn wil tegen Ajax de nul houden

Tijdens de laatste dagen van de zomerse transferperiode wisselden veel keepers op het laatste moment van club. Zo was er natuurlijk de veel besproken transfer van Kenneth Vermeer naar 010 en kwam Diederik Boer over van PEC Zwolle naar Ajax. De Zwollenaren trokken op hun beurt oud-Ajacied Warner Hahn aan.

Aankomende zondag zal Warner Hahn terugkeren in Amsterdam waar hij van 2009 tot 2012 onder contract stond en zijn wedstrijden speelde in Jong Ajax. Hahn heeft het momenteel naar zijn zin in Zwolle maar wist zijn doel nog niet schoon te houden tijdens de laatste competitiewedstrijden. ‘Natuurlijk wil je de nul houden tijdens een wedstrijd maar als dat niet lukt en we winnen toch ben ik ook tevreden’.

Toch heeft Hahn wel de wens dat het hem een keer lukt om zijn doel schoon te houden. Aankomende zondag mag Hahn met zijn team op bezoek in de Amsterdam Arena. ‘Wij zijn inmiddels een angstgegner voor Ajax en ze kunnen hun borst natmaken. Laat de wens dan zondag maar in vervulling gaan’, aldus Warner Hahn.

Bron: Voetbalcentraal

Related posts