Ajax met vertraging vertrokken naar Cyprus

Kwam Ajax afgelopen zaterdag al te laat aan in Breda voor het duel tegen NAC, vandaag had het vliegtuig waarmee Ajax naar Cyprus vertrokken is voor het duel tegen APOEL vertraging. Frank de Boer neemt 19 spelers mee voor het Champions League duel van dinsdagavond tegen APOEL Nicosia. Na aankomst op Cyprus zal er een persconferentie plaatsvinden waarna de selectie zoals gebruikelijk de eerste training zal afwerken. APOEL Nicosia – Ajax begint dinsdagavond om 20:45 uur.

Afgelopen zaterdag kam de spelersbus uiteindelijk pas een half uur voor aanvang van de wedstrijd aan in Breda waardoor de aftrap uiteindelijk verzet werd van 18:30uur naar 18:45uur. Oorzaak van de vertraging waren de wegwerkzaamheden aan de A27. Ajax was hiervan op de hoogte en was extra vroeg vanuit Amsterdam vertrokken, maar dat mocht niet baten. “De politie raadde ons ook af om over rotterdam te rijden. Da vonden ze niet verstandig omdat de combibussen van feyenoord-fans naar Deventer vertrokken’, aldus Frank de Boer tegenover De Telegraaf.

De aanklager van de KNVB is inmiddels een onderzoek gestart of Ajax iets te verwijten valt.

Related posts