VI: ‘Ze hebben ons vier jaar afgebluft met hun beleid’

Marc Overmars krijgt de laatste maanden nogal wat over zich heen. De technisch directeur zou de hand op de knip houden en zou er volgens vele supporters goed aan doen om juist in de winterstop een aantal versterkingen te halen. Aan tafel bij VI is Overmars volgens de heren consequent in zijn beleid. 

“Ajax had die Bilal Başacikoglu van feyenoord nooit gekocht”, zei Derksen. “Ze hebben ons toch vier jaar lang afgebluft met hun beleid”, doelde de ex-voetballer op de vier opeenvolgende landstitels. Ook Kolbeinn Sigthorsson kreeg aandacht aan de tafel bij VI. Er was interesse voor de bekritiseerde IJslander, bijvoorbeeld uit Engeland, maar een transfer bleef uit. Gertjan Verbeek, die bij AZ samenwerkte met Sigthórsson, zag dat de spits drie jaar geleden fysiek eigenlijk was uitgeblust.

Hij verkaste toen van AZ naar Ajax. “Kolbeinn konden we nog net het einde van het seizoen laten spelen. Hij miste toen al trainingen en werd veel vaker behandeld dan anderen. Hij had er toen pas een heel jaar Eredivisie op zitten. Toen wilde hij vervolgens per se met IJsland het jeugd-EK spelen en de transfer naar Ajax maken. Ik voorzag toen al problemen.

Bron: Soccernews

Related posts