Column: ‘Ajax smacht naar een paar stoute schoenen’

Sinds het vertrek van Christian Eriksen speelt Ajax met een elftal vol ideale schoonzonen. Elk selectielid kan voor de eerste keer zijn schoonouders ontmoeten, er een borreltje mee drinken en daarna naar huis gaan met het gevoel ‘dat het wel goed moet komen tussen hem en hen’. Waar Ajax eerst stond voor bravoure, is sinds vorig seizoen degelijkheid het toverwoord in Amsterdam.

Afgelopen zondag speelde Ajax de slechtste wedstrijd in de vier jaar die Jasper Cillessen bij de Amsterdammers onder contract staat. Die opmerking is meer dan terecht: Ajax liep over ijs van één nachtje vorst (de 1-1 tegen PSG) en zakte er genadeloos doorheen. Eigenlijk was er niets positiefs aan die middag……………………….

Lees verder op: Wijzijnajaxamsterdam.nl

Related posts