FIFA 15: Cillessen is de beste

Jasper Cillessen is de beste speler van de Eredivisie. De keeper van Ajax laat met 79 punten Giorginio Wijnaldum en Memphis Depay net achter zich. Beide Psv’ers hebben van de makers van het spel FIFA 15 78 punten gekregen.

De game FIFA 15 is vanaf aanstaande donderdag te koop in Nederland. Spelers in het spel krijgen een beoordeling gebaseerd op hun prestaties van het afgelopen jaar in de echte wereld. Hoe meer punten de spelers in je team hebben, hoe sterker je team is.

Keepers
Keepers in de eredivisie doen het in het spel goed dit jaar. Maar liefst drie doelmannen staan bij de eerste vijf. Kenneth Vermeer van feyenoord staat vierde, Jeroen Zoet (psv) staat op plaats 5. Ajax is met vier spelers in de top-10 hofleverancier.

Mark Engberink van Heracles Almelo en Teije ten Den van Go Ahead Eagles spelen de komende tijd waarschijnlijk andere spelletjes. Zij bungelen met 56 punten helemaal onderaan.

Robben
De spelers in de Nederlandse competitie komen niet in de buurt van het puntenaantal van de beste Nederlandse speler in het spel. Arjen Robben is met 90 punten de nummer 3. Die plek moet hij delen met Zlatan Ibrahimovic. Christiano Ronaldo is met 92 punten de op een-na-beste FIFA 15-speler. Lionel Messi is lijstaanvoerder met 93 punten.

De FIFA-serie is een voetbalgame van EA Sports. Het bestaat al sinds 1992. Het bedrijf kan dat tot zeker 2022 blijven doen, dankzij een contract met wereldvoetbalblond FIFA.

Bron: NOS

Related posts