Ajax-opponent PSG speelt wederom gelijk

Paris Saint-Germain heeft voor de tweede keer deze week een 1-1 gelijkspel geboekt. De Franse miljonairsclub remiseerde woensdag op bezoek bij Ajax en herhaalde diezelfde uitslag dit weekeinde in eigen huis tegen Olympique Lyon.

PSG kwam nog wel op voorsprong. Na twintig minuten wist Lucas Digne de bal perfect op het hoofd van Edinson Cavani te leggen. Laatstgenoemde was met een ‘vallende kopbal trefzeker’ (1-0). De gelijkmaker van Samuel Umtiti in de 84e mniuut mocht er eveneens wezen. Een bal werd matig uitverdedigd door de verdedigers van PSG, waarna de jonge verdediger opdook op de rand van het strafschopgebied en snoeihard raak schoot (1-1).

Door de remise blijft PSG op de vijfde plek steken in de Franse Ligue 1. De landskampioen heeft drie punten minder dan koplopers Olympique Marseille, Bordeaux en Saint Etienne. Lyon staat op de taalfde plek.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts