Cillessen hoopt op sportieve Klassieker

De Klassieker tussen feyenoord en Ajax gaat altijd gepaard met veel fanatisme. Jasper Cillessen hoopt zondag in de kuip op een sportief duel. “De rivaliteit zit vooral bij de achterban. Uiteraard willen wij altijd winnen van feyenoord, maar we zien elkaar ook weer bij het Nederlands elftal. We moeten normaal met elkaar omgaan. Na de wedstrijd moeten we elkaar de hand kunnen schudden, wat in mijn beleving ook bij sport hoort.”

Overstap ‘Eikel’ Vermeer

Cillessen en Vermeer komen elkaar zondag in De Kuip tegen als de eerste klassieker van het seizoen op het programma staat. De kennismaking naast het veld zal met vriendelijkheid gepaard gaan, want: “We missen zijn lach die altijd door de kleedkamer galmde. Is hij nou een eikel, dan zou ik hem de overstap naar feyenoord niet gunnen. Maar Kenneth is een fantastische persoonlijkheid.’’

Tekst: De Telegraaf

 

Related posts