Moisander: ‘Ik slaap altijd goed’

Niklas Moisander heeft geen slapeloze nachten gehad voorafgaand aan de confrontatie van vanavond met Zlatan Ibrahimovic. „Ik slaap altijd goed”, aldus Moisander.

“Met Finland speelde ik twee keer eerder tegen Zlatan. Eén keer had ik als linksback niet zo veel met hem te maken, maar ging het met ons elftal niet goed. We verloren met 5-0 en hij scoorde drie keer. De andere keer ging het iets beter (1-2 verlies, red.). Ik vind het mooi om me nu weer met hem te meten. Hij is heel sterk en heeft een goede techniek. Dat maakt hem één van de beste spitsen ter wereld. We moeten als team goed verdedigen, want één tegen één zal niemand hem stoppen.”

Van Frank de Boer mogen Veltman en Moisander het randje opzoeken. „Onze verdedigers moeten proberen Zlatan uit te schakelen. Ik geef ze mee dat ze respect, maar geen ontzag moeten hebben. Ze moeten zover gaan tot de scheidsrechter toelaat.”

Tekst: De Telegraaf

Related posts