Ajax schrijft 40 spelers in voor UEFA Youth League

Ajax heeft maar liefst 40 spelers ingeschreven voor de UEFA Youth League, het Europese toernooi voor A-junioren. Het toernooi is voor het tweede jaar op rij gekoppeld aan de Champions League. Ajax A1 is dan ook in een poule ingediend met Barcelona, PSV en APOEL. Barcelona is de winnaar van vorig seizoen. Volgende week donderdag, 15.30 uur, begint het toernooi van Ajax met de thuiswedstrijd tegen PSG.

Selectie Ajax:
Doel: Indy Groothuizen, Stan van Bladeren, Joost Meendering, Mike Grim

Verdediging: Noussair Mazraoui, Mauro Savastano, Terry Lartey Sanniez, Damon Mirani, Leroy Owusu, Jairo Riedewald, Shaquill Sno, Damian van Bruggen, Léon Bergsma, Teun van Zweeden, Deyoraiso Zeefuik, Carel Eiting.

Middenveld: Donny van de Beek, Markus Bay, Furkan Kurban, James Efmorfidis, Zakaria El Azzouzi, Ashraf El Mahdioui, Dani De Wit, Nathan Leyder, Abdelhak Nouri, Philippe Sandler, Azor Matusiwa, Darren Sidoel.

Aanval: Ottar Magnús Karlsson, Samet Bulut, Nabi Hakimzadeh, Vince Gino Dekker, Adham El Idrissi, Václav Černý, Jordy Bruijn, Pelle Clement, Damil Dankerlui, Ezra Walian, Melvin Vissers, Robert Murić.

Coach: Bryan Roy

Tekst: Ajax.nl

Related posts