Franse politie zoekt Eto’o, Liverpool haakt definitief af

Samuel Eto’o zou naaktfoto’s van zijn ex-vriendin op internet hebben gezet. Het slachtoffer, Nathalie Koah, beschuldigt de Kameroener daarnaast ook nog van mensenhandel, pooierij, afpersing en onzedelijk gedrag. In verband met dit alles wordt Eto’o gezocht door de Franse Politie.

Deze gebeurtenissen lijken geen positief gevolg te hebben voor een toekomstige transfer van Eto’o. Volgens Engelse media zou Liverpool geen interesse meer hebben nu de aanvaller in verband wordt gebracht met justitie.

Ook Ajax had interesse in het aantrekken van Eto’o. Of de Amsterdammers hun interesse nu ook gaan heroverwegen, is nog niet bekend. Trainer Frank de Boer wil nog altijd een spits aan zijn selectie toevoegen, zeker nu het er naar uitziet dat Kolbeinn Sigthórsson nog vertrekt.

Tekst: Soccernews

Related posts