Moisander: ‘Ik bereid me voor om bij Ajax te blijven’

De duels tussen AZ en Ajax hebben voor Niklas Moisander altijd een extra lading. In Alkmaar ontwikkelde de Fin zich tot topverdediger en Ajax is zijn huidige werkgever.

Toch kan de Noord-Hollandse derby van morgen voor hem de meest bijzondere van allemaal zijn. „Ik heb er echter nog niet over nagedacht dat het misschien mijn laatste AZ-Ajax is, omdat er op dit moment geen concrete interesse is. Ik bereid me erop voor om hier te blijven”, laat hij evenwel blijken ervan uit te gaan ook na 1 september in de ArenA te spelen.

”Of het een optie is om mijn tot de zomer van 2015 lopende contract met één jaar te verlengen? Daar heb ik met Ajax nog niet over gesproken en ik weet niet wat de club wil. We wachten tot het einde van de transferperiode en kijken daarna wel wat we doen”, aldus de Ajax-aanvoerder.

Tekst: De Telegraaf

Related posts