‘Ajax denkt aan Maduro bij vertrek Blind’

Een vertrek van Daley Blind valt nog altijd niet volledig uit te sluiten, waardoor Ajax nog altijd een schaduwlijst klaar heeft staan voor het geval dat de middenvelder vertrekt. Hedwiges Maduro zou hoog op dat lijstje van Ajax staan, zo meldt Ethnos.

Nu Kamohelo Mokotjo is vertrokken naar FC Twente, lijkt Ajax bij een vertrek van Blind te gaan voor oude bekende Maduro. De middenvelder annex verdediger begon zijn carrière bij Ajax, maar verliet die club in 2008 om aan de slag te gaan bij Valencia.

Begin 2014 kwam Maduro terecht bij PAOK Saloniki, maar de Nederlander schijnt niet langer tevreden te zijn bij de club uit Griekenland. Dat komt mede door het ontslag van Huub Stevens. Vorig seizoen deed Maduro in negen competitieduels mee met PAOK.

Tekst: Soccernews

Related posts