Ajax rondt transfer Viergever definitief af

Nick Viergever mag zich per heden definitief speler van Ajax noemen. De verdediger speelde al mee in een oefenwedstrijd en maakte zelfs al een doelpunt, maar had zijn contract nog niet ondertekend. Deze maandag zette Viergever alsnog een handtekening onder zijn contract in Amsterdam. De van AZ overgekomen mandekker liet ook direct weten erg blij te zijn met zijn trefzekere debuut.

“Het is niet het belangrijkste voor een verdediger, maar het is altijd mooi om een goal te maken. Het was een mooie overwinning en het is lekker dat de eerste wedstrijdminuten weer in de benen zitten. De eerste week was geslaagd, nu op naar de volgende.”

Ajax nam Viergever vorige maand voor een kleine drie miljoen euro over van AZ. De linksbenige centrumverdediger gaf een overstap naar Amsterdam de voorkeur boven een transfer naar psv en is aangetrokken als opvolger van Niklas Moisander. Laatstgenoemde heeft overigens nog geen nieuwe club gevonden en staat nog altijd onder contract bij Ajax.


Nick Viergever tijdens zijn eerste optreden in Ajax1 tegen SDC Putten


Tekst: Soccernews.nl

Related posts