De Boer: ‘Dit was geen liefdesbeet van Suarez’

Ook Frank de Boer heeft gesproken over de beet van Luis Suarez. Met een kwinkslag naar het verleden, sprak de oefenmeester van Ajax over het incident van dinsdagavond.

“Dit kun je geen liefdesbeet meer noemen.” In 2010 beet Suarez in dienst van Ajax al eens in de schouder van Otman Bakkal van psv. Toenmalig trainer Martin Jol vertelde destijds na afloop in de Amsterdam ArenA dat zijn sterspeler een liefdesbeet uitvoerde.

Vorig jaar herhaalde Suarez zijn daad tegenover Branislav Ivanovic van Chelsea. Dinsdag was Giorgio Chiellini van Italië tijdens de afsluitende wedstrijd in groep D de klos. “Maar als je dat driemaal doet, kun je het geen liefdesbeet meer noemen. Dan is hij niet verliefd op één iemand”, aldus Frank de Boer tegenover de verzamelde media na de eerste training van Ajax.


Luis Suarez grijpt naar zijn tanden die hij even daarvoor voor de derde keer
in zijn loopbaan in een tegenstander heeft gezet


Tekst: Elfvoetbal

Related posts