Aftellen richting eerste oefenduel

Het eerste oefenduel van het seizoen komt steeds dichterbij. Ajax start het nieuwe voebaljaar zaterdag in Putten, op dezelfde plaats als waar de reis richting het 33ste kampioenschap een jaar geleden begon. Op een aantal internationals na was de selectie donderdag compleet. Met nog één training te gaan worden de spelers klaargestoomd voor de eerste officieuze speelminuten in het nieuwe seizoen.

Daags na de eerste openbare training van het seizoen was de rust weer teruggekeerd op sportcomplex de Toekomst. De regerend landskampioen werkte in alle stilte twee trainingen af. Na de ochtendsessie stond er ’s middags ook nog de nodige trainingsarbeid op het programma.

Ajax traint vrijdag voorlopig voor het laatst op Nederlandse bodem. Maandag vertrekt de landskampioen richting Oostenrijk voor een trainingskamp in Neustift.

Tekst: Ajax.nl

Related posts