Sky Sport: ‘Muric onderweg naar Ajax’

Ajax heeft Robert Muric gecontracteerd, althans dat weet Sky Sport te melden. Lange tijd was er onduidelijkheid over de situatie van Muric bij zijn club Dinamo Zagreb. Het talent was vanaf 15 juni transfervrij en maakt dus nu de overstap naar Amsterdam, zo weet Sky Sportverslaggever Gianluca Di Marzio te melden op zijn Twitteraccount.

De achttienjarige Muric geldt als het grootste talent van Kroatië en stond ook in de belangstelling van clubs als FC Barcelona, Real Madrid, Juventus, Arsenal en Manchester City. De jeugdinternational geeft echter de voorkeur aan een overstap naar Ajax, dat al maanden achter de jongeling aan zit.

Onduidelijk is of Muric transfervrij overstapt naar Ajax. De zaakwaarnemer van de tiener is van mening dat zijn cliënt transfervrij is, maar Dinamo Zagreb is het daar totaal niet mee eens. Ajax wachtte de situatie rustig af en was naar verluidt ook bereid om enkele tonnen te betalen voor Muric.

Tekst: o.a Soccernews

Related posts