‘Bod van Swansea op Sigthorsson uit de lucht gegrepen’

Kolbeinn Sigthórsson hoeft niet te dromen van een transfer naar Swansea City. Volgens Wales Online heeft de Premier League-club geen interesse in de IJslandse spits van Ajax. De geruchten dat er een bod uitgebracht zou zijn op Sigthórsson, zijn dan ook niet waar.

Andere clubs uit de Premier League zouden wel interesse hebben in de aanvaller. Het medium noemt de namen van West Ham United, Queens Park Rangers en Leicester City als belangstellenden.

Naast Sigthórsson werd ook Luc Castaignos van FC Twente in verband gebracht met de club uit Wales. Swansea zou bereid zijn om zo’n acht miljoen euro neer te tellen voor de spits, terwijl er al een akkoord zou zijn met de speler zelf. Ook die berichtgeving lijkt echter voorbarig.

Tekst: Soccernews

Zie eerder bericht:
07-06-2014: Swansea biedt op Sigthorsson, Ajax verlangt 9 miljoen

Related posts