Van Kessel schermt met belangstelling Nederlandse clubs

Gino van Kessel heeft naar eigen zeggen over belangstelling niet te klagen. De aanvaller wil vertrekken bij Ajax als hij dit seizoen eveneens geen kans krijgt in het eerste elftal. Het afgelopen voetbaljaargang verhuurde Ajax hem aan AS Trencin uit Slowakije.

“Toen Trencin kwam, ben ik eerst een weekje gaan kijken. Slowakije, je bent er nooit geweest, maar ondanks dat het ouder is, ziet het er prima uit. De velden en de omstandigheden zijn goed. Toen ik tijdens de winterstop hoorde dat er nog steeds geen kansen waren voor bij mij Ajax, ben ik bij Trencin gebleven”, vertelt Van Kessel aan RTV Noord-Holland.

Van Kessel claimt dat er inmiddels voldoende belangstelling is voor zijn diensten. “Met Tscheu-La Ling heeft Trencin een voorzitter die contacten heeft bij Nederlandse clubs. Er zijn regelmatig scouts geweest en ik heb ook met een aantal gesproken. Er zijn een hoop die het in mij zien zitten. Als het bij Ajax niets wordt, ga ik op zoek naar een andere club.”

Tekst: Soccernews

Related posts