Dennis Bergkamp zaterdag met Lucky Ajax in Idskenhuizen?

Het prominententeam Lucky Ajax speelt zaterdagmiddag in Idskenhuizen vanaf 16.30 uur tegen de plaatselijke selectie van V.V.I. De opbrengst van deze benefietwedstrijd is voor de stichting ALS.

Het is nog niet bekend wie captain Sjaak Swart zaterdag allemaal meebrengt aan bekende spelers uit het verleden van Ajax. Hij heeft de keus uit onder anderen Dennis Bergkamp, Ronald de Boer, Frank de Boer, Bryan Roy, Shota Arveladze en nog tal van andere spelers. De selectie van V.V.I. is op Aurelius Faber na geheel fit, maar men hoopt dat hij zaterdag toch kan spelen in zijn laatste wedstrijd voor V.V.I.

Namens Stichting ALS Nederland bezoekt Ineke Zaal de wedstrijd. In de rust overhandigen de F pupillen die hebben meegedaan aan een ALS sponsortoernooi haar een cheque met de opbrengst van die actie. Voor de jeugd is er een speciaal kidsvak gemaakt. En ook op het B- veld is er veel te beleven voor de jeugd.

Om geld te genereren is er onder meer een verloting. Er zijn diverse voetbalshirts en ballen te winnen al dan niet gesigneerd. Shirts van o.a. Ajax, S.C. Heerenveen, V.V.I. en NAC. De hoofdprijs is een VIP- arrangement bij een willekeurige wedstrijd van S.C. Heerenveen.

Tekst: HeerenveenseCourant

Related posts