‘Bojan mag vertrekken bij Barcelona’

Met de komst van Luis Enrique gaat er veel veranderen bij Barcelona. Naar verluidt wil de Spaanse oefenmeester een hoop spelers uit de selectie van de Catalaanse grootmacht verwijderen. Ook Bojan Krkic mag uitzien naar een andere werkgever.

Dagblad De Telegraaf vroeg zaakwaarnemer Aleksander Bursac om een reactie: ”Bojan wil de ontwikkelingen in Barcelona even rustig afwachten. Hij heeft nog een contract voor één jaar en FC Barcelona wil die verbintenis verlengen of hem verkopen. Ook Bojan zelf heeft de voorkeur niet nog een keer te worden verhuurd.”

De vleugelaanvaller werd al eens verhuurd aan AS Roma en AC Milan en speelde afgelopen seizoen op uitleenbasis in het shirt van Ajax. Ondanks de hooggespannen verwachtingen maakte hij geen indruk op Frank de Boer. Toch is het niet uitgesloten dat de Spanjaard met Servische roots na de zomer weer in Amsterdam actief is.

Tekst: Voetbalcentraal

Related posts