Opstellingen Ajax – NEC: Basisplaatsen voor Van der Hoorn en Kishna

Ajax begint vanavond om 18:45 uur aan zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen. In de Amsterdam ArenA is NEC de tegenstander. Coach Frank de Boer heeft in zijn basisopstelling, zoals al bekend was, gekozen voor Vermeer als doelman. Ook de vertrekkende Christian Poulsen heeft van De Boer een plaats in de basis gekregen. Hieronder lees je de opstellingen van beide teams.

Opstelling Ajax: Vermeer, Van Rhijn, Van der Hoorn, Blind, Boilesen; Klaassen, Poulsen, Serero; Bojan, Sigthórsson, Kishna.

Wissels: Cillessen, De Jong, Veltman, Andersen, Sana, Denswil, Ligeon.


Opstelling NEC: Johnsson, Gravenberch, Van Eijden, Nielsen, Leiwakabessy, Jantscher, Pálsson, Rieks, Conboy, Stefanik, Castillion.

Voor de landskampioen staat er behalve prestige niets meer op het spel. Voor NEC des te meer. De nummer zeventien weet Roda JC drie punten achter zich en sluit bij minimaal een punt directe degradatie uit. Gebeurt dat niet zal het vizier op Deventer moeten, waar Roda bij een zege op Go Ahead NEC op basis van doelsaldo zal passeren.

Het duel tussen Ajax en NEC staat onder leiding van arbiter Kevin Blom. Blom was eerder dit seizoen scheidsrechter bij Ajax – FC Utrecht (3-0) en de bekerwedstrijd tussen Ajax en feyenoord (3-1).

Bron: Ajax.nl

Related posts