Nieuwe I-magazine week 36 met o.a. alles over Groningen-Ajax en de mooiste foto’s

En bam; daar ligt het nieuwe I-magazine weer op de digitale mat. In deze week 36 editie van 2013 o.a. alles over de competitiewedstrijd Groningen-Ajax; het wedstrijdverslag, interviews en de mooiste foto’s. En verder onder meer, Frank de Boer over de Champions League loting, een column van Wij zijn Ajax Amsterdam.nl en nog veel meer. Kortom: het magazine is opnieuw de moeite meer dan waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!

Het I-magazine verschijnt wekelijks. Met achtergrond-informatie, interviews, transfernieuws, geruchten, columns, exclusieve interviews en de mooiste foto’s van en rond de wedstrijden van ons aller Ajax is ons I-magazine dus zeker iedere week meer dan de moeite waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!

Related posts