Ajax slaagt er niet in overbodige Enoh van de hand te doen

Ajax slaagde er op de laatste transferdag niet in om Eyong Enoh van de hand te doen. De Kameroener mag al maanden vertrekken uit Amsterdam, maar wist uiteindelijk geen nieuwe club te vinden. Enoh leek richting Griekenland te verkassen, maar het geïnteresseerde Olympiakos Piraeus werd nimmer concreet

Zodoende lijkt het vrijwel zeker dat de defensief ingestelde middenvelder ook het komende half jaar op de loonlijst zal staan bij Ajax. De enige kans die Enoh momenteel nog heeft op het vinden van een nieuwe club is in Turkije of Rusland. In beide landen is de transfermarkt nog open.

Ajax verhuurde Enoh het voorbije half jaar aan het Engelse Fulham. Hoewel hij in die periode slechts negen maal in actie kwam namens The Cottagers, had die club de middenvelder graag over willen nemen. Toch ging ook die transfer niet door voor Enoh. Fulham weigerde het door Ajax verlangde transferbedrag te betalen.

Tekst: Soccernews

Related posts