Duarte hoopt op transfer: ‘Nu is het gewoon afwachten’

Lerin Duarte heeft geen idee of er schot zit in zijn overstap naar Ajax. Doordat Christian Eriksen op weg is naar Tottenham Hotspur, zou de transfer van Duarte wel eens in een stroomversnelling kunnen belanden.

De middenvelder van Heracles Almelo kan weinig zeggen over de huidige status. “Ik weet alleen dat Ajax een tijdje geleden een bod heeft gedaan en dat Heracles dat heeft afgeslagen. Nu is het gewoon afwachten. Ik weet ook niet hoe ver het is. Natuurlijk wil ik wel dat het snel 2 september is. Dan weet ik waar ik aan toe ben”, vertelde Duarte tegenover RTV Oost.

Zeker is dat Duarte een overstap naar de Amsterdammers wel ziet zitten. “Ik hoop dat het voor dinsdag nog rond komt. Ajax is voor mij een heel aantrekkelijke club, waar ik me kan doorontwikkelen. Dus dat zou zeker mooi zijn.” Het kan zijn dat Duarte zaterdag met de Almeloërs in actie komt tegen ADO Den Haag. Hij probeert zich in ieder geval af te schermen van alle hectiek. “Ik sta nog steeds hier onder contract, dus focus ik me helemaal op Heracles.”

Tekst: Soccernews

Related posts