Poulsen nog in ongewis over nieuw contract

Christian Poulsen bevindt zich in zijn laatste contractjaar bij Ajax. De 33-jarige controleur kwam vorig jaar zomer over van Évian Thonon-Gaillard en is sindsdien een belangrijke schakel geworden in Amsterdam. Vorig seizoen was hij van de partij in de meeste wedstrijden en dit seizoen ontbrak hij alleen tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Een nieuw contract heeft hij nog niet aangeboden gekregen.

Poulsens zaakwaarnemer Jorn Bonnesen zegt tegen Ajax Showtime dat zijn cliënt niet bezig is met een andere toekomst dan die van Ajax. Dat de club hem nog niets heeft voorgesteld voor volgend seizoen, is ook niet erg: die afspraak komt op den duur wel. “We gaan tegen het einde van dit kalenderjaar met Ajax kijken hoe het dan voelt”, legt Bonnesen desgevraagd uit.

Poulsen is met afstand de meest ervaren pion die Frank de Boer heeft bij Ajax. Hij kwam tot 331 wedstrijden op het hoogste niveau bij FC Kopenhagen, Schalke 04, Sevilla, Juventus, Liverpool, Évian en Ajax. Bovendien was hij in veel seizoenen actief in Europa én speelde hij 92 interlands voor Denemarken.

Bron: o.a. Ajaxshowtime

Related posts