Mogelijke transfer Heitinga naar Fenerbahce opent deur voor Alderweireld bij Everton

John Heitinga blijft hopen dat Fenerbahçe zich deze zomer voor een tweede keer zal melden bij zijn club Everton. De Turkse topclub informeerde onlangs naar de vraagprijs van de Nederlandse verdediger, maar liet vervolgens niets meer van zich horen.

Heitinga werd twee seizoenen geleden nog door de fans verkozen als speler van het jaar, maar belandde het voorbije seizoen op de bank. Om zijn kansen op het WK van volgend jaar met Oranje niet te verspelen, hoopt de verdediger een transfer te maken.

Mocht de 86-voudig Oranje-international de overstap naar Turkije wagen, zal Everton zich volgens de Daily Mail melden bij Ajax. De Toffees zouden in Toby Alderweireld een goede opvolger voor Heitinga zien. De Belgische international heeft een prijskaartje van zo’n acht miljoen euro.

Tekst: Soccernews

Related posts