Ajax Cape Town niet blij met publieke aanval Overmars

George Comitis, CEO van Ajax Cape Town, reageerde tegenover het Zuid-Afrikaanse SuperSport op de publieke aanval van Marc Overmars in De Telegraaf op Ajax Cape Town (zie eerdere bericht hieronder). Comitis liet weten allerminst blij te zijn dat Overmars dat in de media deed en de onvrede niet onderling besprak.

“Overmars vínd dat zij inspraak hadden in de beslissing over de technische leiding, maar een directie neemt dat soort beslissingen tegenwoordig. Ik vertegenwoordig daarin de belangen van Ajax. Ik ben niet blij dat hij daarmee naar de media is gegaan, maar ik ga daar verder niets over zeggen. Dat zullen we opnemen in de volgende aandeelhoudersvergadering,” aldus Comitis.

Samenwerking beëindigen
Overmars dreigde zelfs de samenwerking met Ajax Cape Town volledig te beëindigen. “Dat is niet nieuw voor ons. Sinds het nieuwe regime bij Ajax aan de macht is, beeindigen ze wereldwijd allerlei samenwerkingen. Toen is besloten dat hij zelf naar Cape Town zou komen, om de situatie hier te bekijken. Je kan niet zo makkelijk praten over stoppen als er een contract ligt en verantwoordelijkheden aan beide kanten. Ik maak me daar niet te druk over, maar als het zover komt, dan zullen we de situatie verder bekijken.´

Tekst: AjaxNetwerk

Zie ook eerdere bericht:
27-04-2013: Ajax woedend op Ajax Cape Town en dreigt banden te verbreken na ontslag Versleijen

Related posts