Jankerd Van Bommel: ‘Titel niet de verdienste van Ajax’

Ajax kan komende zondag bij winst op Willem II haar derde landstitel op rij veroveren. psv-aanvoerder Mark van Bommel is van mening dat de Amsterdammers de derde titel op rij niet verdienen op basis van hun eigen kwaliteiten, maar de prijs te danken hebben aan het zwakke spel van de eindhovenaren.

“Laat ik het zo zeggen: frustrerend dat we niet bovenaan staan Als je ziet wat voor selectie wij hebben, is het onze schuld dat we vier punten achterstaan en geen voorsprong hebben van zes punten, Het is echt onze eigen schuld, niet de verdienste van Ajax. Ajax wordt kampioen omdat wij zoveel punten hebben verloren”, vertelt Van Bommel tegenover Omroep Brabant.

Terwijl de strijd om het kampioenschap gestreden lijkt, is de strijd om plek twee nog altijd in volle gang. psv, feyenoord en Vitesse vechten met elkaar om de felbegeerde tweede plaats. psv en feyenoord hebben beiden 66 punten uit 32 duels, terwijl Vitesse daar nog twee punten achter staat.

Tekst: Soccernews

Related posts