Jong Ajax wint topper tegen Jong FC Twente: 5-1

Jong Ajax heeft de topper tegen Jong FC Twente overtuigend gewonnen. In een vermakelijk en doelpuntrijk duel besloot het team van Adrie Koster de avond met een klinkende 5-1 overwinning.

Dank aan Snip voor het fotowerk!

Grote man aan Ajax zijde was Ismail Aissati. Marco van Basten zag hoe de van een blessure terug komende Aissati inmiddels leuke dingen begint te doen met de bal. De middenvelder leidde onder andere de aanval in voor de 2-0 in met een knappe individuele actie en maakte zelf met een prachtige treffer in de tweede helft de 5-0. Aissati werkte als een paard en was zowel achterin als voorin veelvuldig aanspeelbaar. Eindelijk zagen de supporters ook weer een aantal scherpe steekpasses bij Ajax. Het optreden van Aissati werd beloond met luid gejoel door een deel van de supporters toen hij gewisseld werd. Aissati is weer op de weg terug.

Jong Ajax doet met de zege prima zaken in de Eredivisie voor Beloftenelftallen. Met de overwinning nam de koploper verder afstand van zijn naaste belager uit Enschede. De Tukkers,de nummer 2 op de ranglijst, moet na vanavond maar liefst negen punten goedmaken op de ploeg van trainer Adrie Koster. Jong FC Twente speelde tot nu toe wel een wedstrijd minder.










Jong Ajax- Jong FC Twente: 5-1 (2-0)
1-0 Kennedy (’23)
2-0 Alderweireld (’34)
3-0 Bodul (’57)
4-0 Sarpong (’60)
5-0 Aissati (’68)
5-1 Pot (’72)

Opstelling Jong Ajax:
Gentenaar; Silva, Alderweireld, Blind, Schilder; Sno, Aissati(68/Manucharyan), Sarpong; Kennedy(46/Nathaniel), Bodul(64/Danilo) en Martina.

Opstelling Jong FC Twente
Paauwe, Davina, Pot, Scheurwater, Jallo, Pennanen, Gerritsen, Vidarson, Narhwold, Vujicevic en Rukavytsya.

Bron: Ajax.nl

Related posts